Dimebag_Darell Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 (edited) Amplificatorul se prezinta intr-o conditie foarte buna. Nu are urme de uzura. Poate acoperi fara probleme o toba, deci e versatil, poate fi folosit la sala sau acasa. Detalii tehnice la link. Contact pe mail, restul detaliilor de testare le vorbim tot acolo. Accept orice test Vand cu el o chitara electrica Jackson DK2 si 2 efecte de chitara BOSS MT2, DD3. Anunturi separate. later edit: scuzati, am postat amplificatorul la pre-amplificatoare si efecte din neatentie. rog un moderator sa mute postul la sectiunea potrivita. Edited December 21, 2013 by Dimebag_Darell
Dimebag_Darell Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dragii mei, Va rog frumos sa puneti acest post pe amplificatoare. Am dat si in prima parte a anuntului. Unde sunt moderatorii? In acelasi timp, amplificatorul si efectele sunt retinute pentru un domn cu 1400RON toate 3. Ele adunate fac 1550. Daca cineva ofera 1550 pana pe data de 5 ianuarie, inclusiv, atunci discutam. Daca nu, se considera dat.
Recommended Posts