freementalprog Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) Salutare, Schimb bass Warwick RB Corvette $$ 4 Nat.satin (modelul nou de RB) plus diferenta de bani pe un bass Fender American Std JB in 4 corzi. Specificatii W RB: Warwick RockBass Corvette $$ 4, natural satin, e-bass bolt-on, 4 string, ash body, maple neck with ekanga stripes, rosewood fretboard, scale 34", 24 frets, 2x MEC MM-style humbucker pick up, passiv electronic, 2 x volume with push/pull for humucker split, 1 x tone, finish: natural satin, warwick machine heads, warwick 2-pcs 3D Bridge, warwick security locks, chrome hardware, Just-A-Nut III , weight ca, 4,0 kg, curently is equiped with Rotosound strings: 4-string: 045" - 105", headstock with W Logo. Mai gasiti si aici: http://www.thomann.d...atsatin2010.htm Basul este in stare foarte buna de functionare si aspect, suna foarte bine (eu cant cu el thrash-death metal dar se muleaza foarte bine pe orice still), este foarte versatil, nu are lovituri, ciobituri, am incercat sa-l intretin cat mai bine, are pe el toate piesele originale cu care a venit, eu il am de 1 an jumate si sunt primul proprietar. Il schimb pentru ca as vrea sa incerc si altceva si sincer mi s-a pus pata pe Fender modelul de mai sus. Clipuri cu basul meu: - live: - video: Ofertele va rog doar pe private, mail. Ma gasiti si la numarul de telefon 0753 313 966. Urmeaza si poze cu el... multumesc si o zi buna, Catalin -Cluj-Napoca- Edited December 18, 2013 by freementalprog
freementalprog Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 (edited) Update: Schimb cu : - Fender American Std JB - 4 corzi - MUSICMAN StingRay - 4 corzi +diferenta din partea mea Cateva poze: Mai pun poze la cerere cu detalii. Edited December 25, 2013 by freementalprog
freementalprog Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Multumesc RGC pt gazduire! Se poate inchide! M-am razgandit in privinta basului. Nu-l mai schimb. Suna prea bine, m-am cam atasat de el si sincer cred ca mi-ar parea rau sa-l schimb! Bafta!
Recommended Posts