mad_max924 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Pret: 150 Localitate: bucuresti Contact: 0745100664 Link producator: squier Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburinoroc oameni buni,scot la vanzare corp de squier affinity complet,stare foarte buna,crafted in china,mi-a ramas in urma partajului,dau la el si neckplate +suruburi in caz ca nu se observa prea bine din poze,corpul este lefthand 150 ron,0745100664 1
mariusteicu Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Pret: 150 Localitate: bucuresti Contact: 0745100664 Link producator: squier Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi noroc oameni buni,scot la vanzare corp de squier affinity complet,stare foarte buna,crafted in china,mi-a ramas in urma partajului,dau la el si neckplate +suruburi in caz ca nu se observa prea bine din poze,corpul este lefthand 150 ron,0745100664 sa inteleg ca ai divortat si in urma partajului tu ai ramas cu corpul si nevasta cu gatul?
mad_max924 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 exact,cred ca de aia acum face gat si la jumate din statia pe lampi,acu tr sa ma duc peste ea sa-i iau gatu(inapoi) acum fara gluma daca e cineva interesat de chitara intreaga se poate da la 350 ron,as fi vrut sa pastrez gatul pt un proiect da cred ca pot sa renunt la el in nici un caz nu se da doar gatul 1
Recommended Posts