Negru Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Pret: 50 EU Localitate: Timisoara Contact: negura_music Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiVand un stativ de fus Millenium HH-902 Pro. E cel mai ok stativ de fus pe care l-am avut, desi am folosit Axis, Pearl sau Sonor, solid si simplu de folosit. E in stare perfecta de functionare.
achilehero Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Salut, Zi-mi, te rog, daca diametrul tijei pe care se fixeaza nuca cu capacul de sus este standard. Ma intereseaza sa-l folosesc la un fus electronic Yamaha care vine cu nuca lui. Daca e standard, ma intereseaza.
Negru Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Nu stiu exact ce inseamna standard... sunt cateva modele diferite. asta e parca ceva mai gros, dar l-am folosit cu alte nuci, si s-a potrivit.
achilehero Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Adica vreau sa stiu daca nuca de Yamaha (care e la fel cu cea de Tama) intra pe tija.Poti verifica? Multumesc!
hanseriz Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 mai ai stativul? vreau sa il achizitionez,dar pe privat nu mi-ai raspuns la nici care din mesaje.:-??
Recommended Posts