Alex Oancea Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Neata! Am o mica problema, dupa cum zice si titlul. Am incercat sa inregistrez ceva, dar imi da un incredibil zgomot de fond. Am schimbat 3 cabluri la microfon, am pus chiar si un microfon dinamic sa vad daca e vreo diferenta. Am inceput cu placa de sunet pe USB care a venit o data cu mixerul, apoi am incercat cu iesire directa prin cablu de auxiliar pe intrarea de microfon a laptopului. Nici o diferenta! Am zis ca poate imi face Cubase-ul figuri. Asa ca am tras un program de "joaca", Audacity. Sa vad daca ar fi din cauza Cubase-ului. Dar pe Audacity, mai rau! Imi inregistra doar un zgomot. Sculele cu care incerc sa fac treaba asta sunt un mixer Behringer Xenyx 1204 si un microfon Samson C1. Am mai facut treaba cu ele si nu am patit asa ceva. Vreo idee? Am schimbat si microfon, si cablu, si varianta de intrare in laptop. Si nimic schimbat. Ce poate fi ? Drivere, sa incerc o alta iesire din mixer decat cea RCA, priza? Toate echipamentele, le-am mai folosit recent si in live-uri si n-au facut nici o problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts