www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stativ Pentru 3 Chitare Sau 3 Stative Simple

Recommended Posts

Posted

Pret: 0 RON

Stare: Uzura normala

Accept schimburi: Nu accept schimburi
Cumpar stativ pentru 3 chitare(o acustica, un bas si o electrica) sau trei stative simple. M-am gandit la aproximativ 40ron/stativ simplu sau 120ron/stativ multiplu(cu posibilitatea sustinerii a 3 chitare). De preferat, celor din Bucuresti sau Pitesti le este adresat acest anunt(nu as dori sa mai platesc si transportul). Pentru cei din provincie(fara Pitesti) as fi de acord cu plata a 1/2 din costul transportului.

Posted
  On 04/11/2013 at 19:27, bandibalog said:
Multumesc pentru raspuns bandibalog. As avea totusi o intrebare: Soundcreation are sediu si in Bucuresti? Stiam ca are in Timisoara. Daca as vrea sa iau de la ei, as plati inca 25ron transport.

On 05/11/2013 at 06:05, un chitarist said:

Multumesc pentru raspuns Sorin. Ai vreo experienta cu acel tip de stativ? Cat este de stabil?Ma gandesc in special la varianta cand sunt 2 chitare puse pe el.(sa ziceam ca atunci cand e doar una pusa pe el, se comporta ca unul simplu, deci este stabil...parerea mea.).

Posted
  On 06/11/2013 at 08:33, un chitarist said:

am avut unul pus la dispozitie de organizatorii unei cantari, am avut in el un bas, o electrica si o electroacustica concomitent, si 2 odata- basul si electrica. nu a avut nici cea mai mica problema cu stabilitatea. singurul lucru mai dificil e sa fie mutat cu chitarele pe el.

Multumesc pentru raspuns!

• 1 month later...