pwnzar Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Se vinde head pe lămpi peavey VK100, luat de la mcmusic. Deși îl am de ceva timp, e aproape necântat. Maxim 50 de ore, în rest am cântat prin calculator că e prea puternic pentru orele târzii la care exersam pe vremea când chiar mai cântam la chitară. Stă pe boxa aia de când l-am cumpărat, n-a fost plimbat / lovit, e îngrijit și putin cam prăfuit, în rest așa cum l-am luat. Îl dau că nu-l folosesc, nu mai am timp de cântat deloc, și am nevoie de bani Se poate proba la aproape orice oră în București, în drumul taberei, pe o pereche de difuzoare pe măsură Cine cunoaște își dă seama de cât de folosite au fost lămpile... Preț - 1500 ron ușor negociabil Contact - 0729 941 561 (Matei) Edited October 23, 2013 by pwnzar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pwnzar Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 (edited) Am nevoie urgentă de bani și n-am timp să scat câte câte 50 de lei din preț pe săptămână în speranța că-l ia cineva. Îl las la 1250 RON, preț final, asta în condițiile în care e 2100 la mcmusic (nu că nu s-ar ști) Edited October 28, 2013 by pwnzar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pwnzar Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 Se poate închide, mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts