Zippy Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Am si eu nevoie de o tabulatura pentru aceasta minunata piesa Stiu ca s-a cerut acum putin timp tab pentru piesa lui spike feat dan spataru,dar pe mine ma intereseaza piesa originala,nu porcaria aia 1
StratMan Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) Tabulatura n-am sa-ti fac, eu nu prea folosesc asa ceva si consider ca, in general, partitura este mai de folos decat o tabulatura. Avand in vedere ca mie imi place foarte mult aceasta piesa si o stiu de pe vremea cand s-a lansat, m-am decis sa-ti scriu armonia cifrata, in masura si, astfel, eu consider ca te poti descurca sa o canti, cu condtia sa cunosti cifrajele si sa stii sa citesti o succesiune de acorduri, cantate in masura. ITI PARE RAU Muzica: Alexandru Imre Versuri: Mihai Dumbrava Intro instrumental: 6/8 |Cm|F|Eb|Dm|Ab|Bb|Cm|G|Cm|G| Verse 1: 6/8||Cm|Fm|Cm|G|Cm|Fm|Cm|Eb|Ab|Bb|Eb|Cm|Fm|Fm|Cm/G|G|Cm|Fm|Cm|G|Eb|F|D|G|Cm|Fm|Cm|Fm|Cm|F|Cm|Fm|Cm|F|Ab|Ab|Ab -|Bb|| Intermezzo instrumental: 6/8 |Cm|F|Eb|Dm|Ab|Bb|Cm|G| Solo+Verse2 6/8||Cm|Fm|Cm|G|Cm|Fm|Cm|Eb|Ab|Bb|Eb|Cm|Fm|Fm|Cm/G|G|Cm|Fm|Cm|G|Eb|F|D|G|Cm|Fm|Cm|Fm|Cm|F|Cm|Fm|Cm|F|Ab|Ab|Ab -|Bb|| Final (instrum.+verse) 6/8||Cm|F|Ab|Bb|Cm|F|Ab|Bb|Cm|F|Cm|| Pozitiile recomandate pt. prinderea acordurilor sunt: Cm (III), Fm (I), F (I si V), G (III), Eb (III), Ab (IV), B (VI si I). Succes! Edited October 13, 2013 by StratMan 6
Recommended Posts