blakk Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Salut, Numele meu este Daniel, si in ultimii 15-16 ani am cantat pe unde am avut ocazia si cu cine am avut ocazia. In fine, vreau sa zic ca am o experienta buna in domeniul asta, stiu sa cant la cateva instrumente, si ma descurc destul de bine cu vocea. Doresc sa infiintez o trupa, sau sa ma lipesc intr-o trupa deja formata ca vocal. Aveti aici cateva inregistrari cu mine: Stilul muzical pe care il abordez e undeva in zona pop-rock, rock'n'roll, motown (Robbie Williams, U2, Tom Petty, Kings Of Leon, Elvis Presley, si altii) Caut oameni care sa aiba ceva cultura muzicala, si care sa fie motivati de muzica. As zice un minim 22-23 de ani ca varsta. sa auzim de bine, Daniel
rgcforum Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Nu zici rau. Te mai intinzi uneori prea mult, (la Kings of leon), dar, adus in gama in care suni bine... cred ca suni bine. Iar noi, noi suntem ceva mai batrani. (nu profi sau ceva de genul) Daca te "distreaza" trimite-mi un mesaj la ursamare@ursamare.ro cu un nr de telefon si poate incercam ceva, la noi, la sala. Multumesc, ursa
Recommended Posts