calin_grigoriu Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Pret: 300 EU Localitate: Bucuresti Contact: 0723 082 083 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiCabinetul nu se mai fabrica de ceva vreme, este in stare foarte buna, dotat cu difuzoare celestion G12 L sau K ( l-am desfacut cu ceva ani in urma, don't remember) cumparatorul fireste poate verifica orice. Il recomand pentru cei care au nevoie de volum si putere mare pe scena, mai ales pentru rock, metal... & so on. Suna compact si compresat, cu medii accentuate. Am atasat si poze cu o chitara(not for sale) pt proportii, totodata e foarte bine facuta, ceva mai compacta ca un Marshall, cu o greutate acceptabila, dar asta nu stiu sa zic exact. Am o inregistrare atasata pe care am facut-o ceva timp in urma, mai mult pt un head (marshall vintage modern 2266) Este Les paul-ul din imagine + Head-ul + cabinetul + shure sm57(pe un singur dif) ..direct in placa de sunet (m-audio firewhire 410) , am folosit doar reverb la mixaj in adobe audition. Nu este un demo extraordinar dar mai bine decat nimic. De mentionat ca n-am inregistrat la un volum mare, ceea ce nu e chiar reprezentativ pt sound-ul cabinetului...dar merge F IMPORTANT, pot accepta un SINGUR schimb (desi nu vad sanse mari) asadar, il schimb doar cu un Tubeman mkII Hughes & Kettner. Merci Saturday Jam (trace elliot).mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin_grigoriu Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 Vandut, merci RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts