decebal popescu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Vand telefon HTC One S negru, adus din Anglia, in aprilie 2012. Starea lui este foarte buna : - functional 10/10 - estetic 9/10 Procesor dual core S4 Krait, de 1.5 Ghz (nu S3-ul de 1.7, de generatie mai veche, care se vindea la noi) Telefonul are root facut, acum are pe el ca soft (rom) Venom 2.2.0 bazat pe Jelly Bean 4.1.1 (vezi XDA forum), kernelul original HTC. Cutie originala, incarcator cu adaptor si pentru prize englezesti (de parca ii pasa cuiva) + husa din cauciuc rigid, in care a stat de cand il am eu. Cablul de la incarcator este detasabil, fiind si cablu de date. Atentie - functioneaza cu microsim (pentru doritorii care il vor proba). Edited September 16, 2013 by decebal popescu
decebal popescu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 (edited) Il dau si "la pachet" cu bicicleta de aici, pret total 1.000 de lei (telefon + bicicleta). Ce poate fi mai frumos decat sa mergi spre o demonstratie, un miting ceva, calare pe bicicleta (pliabila) si cu o muzica in casti, la calitatea Beats Audio.. Edited September 17, 2013 by decebal popescu
decebal popescu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 (edited) Ok, bicicleta s-a dat adineauri, deci mergem la miting pe jos. Ramane la vanzare telefonul de mai sus, la 800 de lei, putin negociabil. Edited September 17, 2013 by decebal popescu
decebal popescu Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Am dat telefonul in cauza, se poate inchide.
Recommended Posts