biank85 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Solista din Bucuresti, caut formatie de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, festivaluri etc) deja formata, cu un repertoiu si cateva nunti la activ. Cant orice gen de muzica mai putin manele. Populara nu prea am cantat dar sunt dispusa sa invat piesele propuse. Rog maxima seriozitate deoarece pt. mine este foarte important-ca un job din care sa ma pot intretine- Doresc sa gasesc niste persoane cu aceeasi gandire si directie ca si mine...sunt de parere ca ne putem intelege si ne putem pune de acord sa cladim ceva frumos. Mai jos aveti un link unde ma puteti asculta. Este un colaj de piese live, inregistrat dupa posibilitati. Astept propuneri 3
Guest Infinity Dan Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Poate te intereseaza http://forums.rgc.ro/topic/89916-cautam-membri-pentru-trupa-de-metal-in-bucuresti/
biank85 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 multumesc pt propunere, dar eu caut altceva ....sper sa gasiti o solista buna ...multa bafta
xilli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Buna Bianca. Eu sunt Claparul si solistul unei trupe de coveruri insa cautam si o solista cu experienta. Spune-mi daca te intereseaza si iti pot spune mai multe detalii legate de trupa si de proiect ! Astept un raspuns. O seara placuta!
Recommended Posts