decebal popescu Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Pret: 400 lei Localitate: Bucuresti Contact: em74iv@gmail.com Link producator: http://www.thomann.de/ro/paiste_14_101_hihat.htm Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand suport fus Traps A400 + capace fus Paiste 101, 14 inch. Ambele au vechime aproximativ o luna si nu mai mult de 6-7 repetitii, deci sunt ca noi. Sunt import Anglia. Se pot vedea in poza din atasament - le-am incadrat cu un cerc albastru. Motivul vanzarii - upgrade. Prefer sa le dau in Bucuresti, face to face, din motive de ambalare si curierat. Accept schimburi, dar numai cu suport fus (care suporta pedala dubla) + capace superioare, la care sa mai platesc o diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Fusul tau are baza rotativa ca sa poti pune pedala dubla sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 Salut. Nu are baza rotativa, din ce am vazut eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 La ei pe site scria ca ar fi, de-aia intrebasem. Dar daca zici ca nu e, banuiesc ca stii mai bine. Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 (edited) E na.. M-am uitat un pic la el inainte sa pun anuntul...nu m-am prins. Multumesc mult pentru informatie, am sa verific cand ajung la sala. Mie asa imi trebuie, cu pedala rotativa, de aia voiam sa il dau. Edited September 15, 2013 by decebal popescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Vezi aici: http://trapsdrums.com/products/accessories Dupa aia discutam daca mai e cazul Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Asa cum a venit in cutie (si cum l-am montat) sigur nu se roteste. O sa incerc sa vad daca nu cumva trebuie sa trag de niste plastice sau piulite pe acolo, pentru ca asta nu am incercat. Mai pun niste poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Categoric pedala nu se roteste in jurul axului.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 OK. Inseamna c-o fi un model mai vechi decat ce dau ei acum pe site. Merci oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Mnea, nu neaparat. Vezi tu, acolo pe site, sunt echipamente conexe pe care le vand ei.. Pedala dubla, fusul cu pedala rotativa, etc.. Setul de baza nu are pedala rotativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts