www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Probleme Cu Un Digitech Gsp 1101

ADELE

Recommended Posts

Detin un procesor DigiTech gsp 1101 ce initial avea instalat mustbebeta vC48 .Recent am editat un efect ce l-am pus pe nr 1 , in momentul cand treceam sa zicem pe 3 si ma intorceam pe 1 imi indica efectul nr 13 in casuta de efect , dar numele efectului si efectul in sine era 1 , cel care trebuia sa fie .Am incercat sa il mut pe 11 si aceeasi problema , ba chiar mai rau , cifra zecilor apare in zona destinata numelui efectului , procesorul indica corect .Am decis ca are nevoie de un upgrade asa ca i-am instalat mustbebeta vC63 dar in van . Acum nu mai se aude delay-ul cu aceeasi intensitate pe canalul din stanga.

Si inca ceva , daca inregistrez in cubase sau orice alt program prin interfata digitala imi ia doar in singur canal , fapt ce nu se intampla acum cateva luni .

Controllerul 2 l-am luat de nou , banuiesc ca nu sunt probleme la el , in schimb procesorul are o alta poveste .L-am luat second hand , iar un idiot mi l-a scapat jos si i-a f***t potentiometrul de volum . Am vorbit la fabrica in america si au spus ca acele potentiometre se fabrica limitat , exclusiv pentru acest produs , si nu se pot vinde separat . l-am dus la un electronist care mi-a facut un circuit echivalent si care a functionat perfect pana acum .

Va rog cateva idei , ca tocmai ce am reusit si eu sa obtin niste efecte decente .

Multumesc anticipat .

Ma simt obligat acum , intrebarea fiind pusa, sa fac publica solutia gasita , in cazul in care cineva va fi intr-o situatie similara.Am reeditat efectul cu pricina , notand pe hartie toti parametrii ,iar problema a disparut cu afisajul aiurea.Legat de acel delay , l-am dezactivat , iar apoi reactivat si problema disparuse , acelasi lucru fiind facut si la detune-ul efectului ce emitea pe un singur canal.Problema fiind rezolvata , cauza inca nu o cunosc , dar cu siguranta este una de software .Asadar , cum imi spunea un amic , "NU EFECTELE SUNT PROASTE , CI NOI CA NU STIM SI NU LE EDITAM CORECT"

• Like 2