ADELE Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Detin un procesor DigiTech gsp 1101 ce initial avea instalat mustbebeta vC48 .Recent am editat un efect ce l-am pus pe nr 1 , in momentul cand treceam sa zicem pe 3 si ma intorceam pe 1 imi indica efectul nr 13 in casuta de efect , dar numele efectului si efectul in sine era 1 , cel care trebuia sa fie .Am incercat sa il mut pe 11 si aceeasi problema , ba chiar mai rau , cifra zecilor apare in zona destinata numelui efectului , procesorul indica corect .Am decis ca are nevoie de un upgrade asa ca i-am instalat mustbebeta vC63 dar in van . Acum nu mai se aude delay-ul cu aceeasi intensitate pe canalul din stanga. Si inca ceva , daca inregistrez in cubase sau orice alt program prin interfata digitala imi ia doar in singur canal , fapt ce nu se intampla acum cateva luni . Controllerul 2 l-am luat de nou , banuiesc ca nu sunt probleme la el , in schimb procesorul are o alta poveste .L-am luat second hand , iar un idiot mi l-a scapat jos si i-a f***t potentiometrul de volum . Am vorbit la fabrica in america si au spus ca acele potentiometre se fabrica limitat , exclusiv pentru acest produs , si nu se pot vinde separat . l-am dus la un electronist care mi-a facut un circuit echivalent si care a functionat perfect pana acum . Va rog cateva idei , ca tocmai ce am reusit si eu sa obtin niste efecte decente . Multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADELE Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Ma simt obligat acum , intrebarea fiind pusa, sa fac publica solutia gasita , in cazul in care cineva va fi intr-o situatie similara.Am reeditat efectul cu pricina , notand pe hartie toti parametrii ,iar problema a disparut cu afisajul aiurea.Legat de acel delay , l-am dezactivat , iar apoi reactivat si problema disparuse , acelasi lucru fiind facut si la detune-ul efectului ce emitea pe un singur canal.Problema fiind rezolvata , cauza inca nu o cunosc , dar cu siguranta este una de software .Asadar , cum imi spunea un amic , "NU EFECTELE SUNT PROASTE , CI NOI CA NU STIM SI NU LE EDITAM CORECT" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts