Tira Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Trupa de black metal din Arad, Cautam sala de repetitii in Arad,suntem 4 persoane 2 chitari un bass si tobe avem sculele necesare pentru toti membrii trupei. Poate sa ne ajuta o trupa care are deja sala sa impartim sala sau cineva care are de inchiriat sa ne ajute? Punem si sculele la bataie daca e cazul. Cine doreste sa ne ajute ,discutii pe pm sau la 0736 010 308
hanseriz Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 daca nu va gasiti in arad,puteti opta pt timisoara ca o ultima solutie.am sala de pus la dispozitie.salut
Tira Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Poti sa-mi dai mai multe detalii?Cat costa,daca sunt scule,etc....
hanseriz Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 e setul meu de tobe acolo,am ceva cabinete de bass (1X15dif) (fara amp),niste boxe pt voce (fara microfoane) si un marshall (12X4)pt chitara. Astea sunt toate sculele mele,care le-as pune la dispozitie contra cost. Sala sapt asta inca mai lucrez la ea sa o antifonez catusi,ca are un ecou enervant. Costul salii daca e sa impartim ar fi undeva la 140 ron /luna + folosirea sculelor.Asta daca ne intelegem.
Tira Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 ma,in momentul de fata nu putem merge in TM.Dar mulțam fain de oferta ne ajuta cineva?sau se baga cineva la impartit o sala de repetitii,am gasit una dar ar fi mai ok sa vina inca o trupa pentru a impartii cheltuielile
triptiti Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Am o idee pt tine.Noi , nush daca sti , dar pe la inceput am repetat in vladimirescu la casa de cultura.Mergi si vb cu primaru sau careva care se ocupa de casa de cultura de pe acolo ca e parasita din cate stiu , cel putin atunci era , poate rezolvi ceva.
Tira Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 mulțam fain de pont, o sa incerc!poate o fi ceva
Tira Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Scule: Combo HiWatt 100W,Laney RB4 160W,Marshall JCM 100W Putere BST 2X100W, Aceste scule se pun la bataie in cazul in care gasim o trupa cu care sa impartim sala de repetitii.
Recommended Posts