Popular Post bandibalog Posted September 2, 2013 Popular Post Posted September 2, 2013 Sper sa va placa, auditie placuta! 17
reborn579 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 foarte faina piesa. mi-au placut mult ritmul, sunetul chitarei si armonia. mai ai? ce mi s-a parut nepotrivit insa, e metronomul care nu prea avea legatura. si ar fi mers fain un bass asa ca sa tina subsolul piesei dar hei, eu sunt basist, deci sunt subiectiv aici
johnnyrock Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 excelenta piesa foarte bun chitarist Andrei Balog. GBU
bandibalog Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 foarte faina piesa. mi-au placut mult ritmul, sunetul chitarei si armonia. mai ai? ce mi s-a parut nepotrivit insa, e metronomul care nu prea avea legatura. si ar fi mers fain un bass asa ca sa tina subsolul piesei dar hei, eu sunt basist, deci sunt subiectiv aici Multumesc, mai am si altele dar mai tre lucrat la ele! Si piesa asta am inregistrat-o aseara doar asa...direct in PC cu o chitara clasica si am lasat metronomul ca sa nu ies din ritm Ma bucur ca ti-a placut! excelenta piesa foarte bun chitarist Andrei Balog. GBU Merci Johnny, ma bucur ca iti place! GBU2!
bandibalog Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 foarte frumoasa tema , ar merita intr-adevar un aranjament care sa o puna in valoare mai mult...si poate ar trebui scurtata un pic. Merci, intr-adevar ar fi trebuit sa cant doar o singura data partea care se repeta de doua ori de la minutul 1:39 pana la 2:09, dar asta e...a fost asa...nah.. de incercare, nu e total finalizata!
chris_27 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) Foarte faina piesa!Si un excelent chitarist ! Edited September 18, 2013 by chris_27
bandibalog Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Multumesc Cristi, la fel si tu esti un chitarist excelent!
Recommended Posts