carramba Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 (edited) va asteptam la o seara de blues 100%. pur le coneseor si pur tujur. 22.30 till we knock ourselves out. Big Mamou. Edited October 30, 2006 by carramba
StratMan Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ...desi, ati putea sa va mai linistiti si voi putin...
moshu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ...si ziceti ca maine e concertul? Intocmai..... este pregatita loja VIP pt tine. Cum sa fie cafeaua cu lapte ?? fara ?? Te rog sa nu uiti guitara acasa..... nu de alta dar stiu unde locuiesti si daca vin eu sa o iau nu ti-o mai dau inapoi.....
StratMan Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 (edited) Intocmai..... este pregatita loja VIP pt tine. Cum sa fie cafeaua cu lapte ?? fara ?? Te rog sa nu uiti guitara acasa..... nu de alta dar stiu unde locuiesti si daca vin eu sa o iau nu ti-o mai dau inapoi..... cafea cu lapte? pt. asa ceva ma otraviti! chitara gasesc eu un alt loc s-o uit loja aia VIP e la orizontala? nu de alta, dar dupa o bautura ca asta promisa, voi cadea sigur pe spate! auzi, cafea cu lapte...cah! si ziceau ca e seara de blues... Edited November 2, 2006 by StratMan
carramba Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 (edited) CAND E MAI MISTO SENTIMENTUL "BLUE" DECAT ATUNCI CAND VREI SA-TI STINGI SETEA CU O BERE RECE SI VIN DUBIOSII DE LA TIMSTARS SA-TI OFERE O CAFEA CU LAPTE (BATUT)??? SA VEZI SMANES DE CANTAT HENDRIXURI DUPA CE TE ODIHNESTI LA LOJA VIP DE LANGA SCENA SI-TI PARAIE IN CAP BOXELE ALEA MISTOACE!! Edited November 2, 2006 by carramba
Guest Cooldmind Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cu siguranta cantarea va fii o reusita ca de obicei..mult succes..ne auzim acolo
StratMan Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cu siguranta cantarea va fii o reusita ca de obicei..mult succes..ne auzim acolo de ce, canti si tu?
Guest Cooldmind Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 de ce, canti si tu? de cantat si eu cant...dar poate cine stie...o sa am si o colaborare cu ei in viitorul apropiat... iar despre cantarea de pe 3.11 a fost totul OK!
Guest Cooldmind Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ...da' unde-s pozele? si eu le astept cu mare nerabdare...trebuie sa fim rabdatori:P
StratMan Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 si eu le astept cu mare nerabdare...trebuie sa fim rabdatori:P ...da' tre' s-avem multa rabdare?
Guest Cooldmind Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ...da' tre' s-avem multa rabdare? pai...nu stiu acte rabdare trebuie...ca si atunci cand a fost spectacolul ramona jii dragos au trecut cam 2 saptamani pana la postarea pozelor...so..?
Guest foxy Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 pai...nu stiu acte rabdare trebuie...ca si atunci cand a fost spectacolul ramona jii dragos au trecut cam 2 saptamani pana la postarea pozelor...so..? ] si eu astept cu nerabdare pozele...dar trebuie sa-ti spun ca n-a durat 2 saptamani, dupa cantarea nostra ci mai putin de o saptamana:) in rest, numai bine
moshu Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 mai oameni buni, a trecut o luna si nimic! Domnu` Silviu, pardon Silviu , cu scuzele de rigoare, abia acum am primit si eu cateva instantanee ale cantarii la care ne-ati facut onoare de a ne impartasi din tainele chitarii..... . Multumim inca odata pe aceasta cale publicului, celor care ne-au facut poze si nu in ultimul rand.... lui Silviu....
Recommended Posts