decebal popescu Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) Vand bicicleta pliabila cu 6 viteze. Mecanism Shimano. E adusa din Anglia, nu cunosc producatorul. Saua e foarte misto, e grasana si are o grila prin care sa respire...aaa...ma rog, chestia aia anatomica, bogata in grasimi, cu care stam pe sa. Starea de uzura este normala. Eu am mers cu ea vreo 15 minute in total, dupa care mi-am dat seama ca efectiv nu am timp sa o folosesc. Pretul este usor negociabil. Nu pot sa spun exact (nu sunt langa ea acum) ce dimensiune au rotile, dar cred ca sunt cat cinelul meu de 16 inch. So, there you go.. Edited August 17, 2013 by decebal popescu
decebal popescu Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Am uitat sa adaug ca are suspensie pe spate, dupa cum se poate vedea in poze.
decebal popescu Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 (edited) Da, o precizare cu un detaliu relativ important - rotile NU sunt de 16 inch. Sunt de 18 inch. Eu, 85 kg, pot merge pe ea fara probleme. Mda, m-am uitat acum...rather later than never. Edited September 5, 2013 by decebal popescu
decebal popescu Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Oferta speciala - 400 de lei saptamana asta.
decebal popescu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Se poate inchide, s-a dat. Multumesc RGC pentru suport.
Recommended Posts