SausageAssassin Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Vand Seymour Duncan Twin Tube, preamp pe lampi foarte versatil. E in stare perfecta! Pretul unei pedale la thomann: 266€, Pretul meu: 199€ negociabil! Detalii si cum suna: http://www.thomann.d...ube_classic.htm Se accepta schimburi cu pedale/procesoare atata timp cat primesc diferenta. Prefer schimburi cu pedale wah! Ofertele se fac doar pe PM! Multumesc. Edited August 14, 2013 by SausageAssassin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 ia vezi cat costa la noi in tara http://mcmusic.ro/chitare/efecte/sd-sfx-03-twin-tube-classic-ped-11995-03-220.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 Acolo scrie stoc limitat. Daca il mai gaseste cineva pe stoc, e binevenit sa il cumpere de acolo. In plus am specificat ca pretul este negociabil. Va rog mult, discutii doar pe PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 ia uite citat din regulament : " Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vindut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 „Stoc limitat” la MC Music înseamnă că mai au un singur exemplar în magazin, dar de regulă mai au câteva prin țară și pot aduce un alt examplar la magazin a doua zi, dacă își exprimă cineva dorința de a-l cumpăra. Deci, există la exact prețul pe care ți l-a dat colegul pe link. Daca asa e cazul, ma conformez, dar am patit eu sa vreau sa cumpar produs pe stoc limitat si sa nu mai fie disponibil nicaieri. Asadar, pretul devine 600 nenegociabil. Momentan e rezervata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 Vanduta! Thanks RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts