blana Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723 283 753 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiBoss DS1 cu JCM mod si switch de ton (bosst mid / scoop mid). Se aude excelent, mai ales cu mediile umflate, te scoate excelent din mix. Distorsioneaza cu leduri in loc de diode. Are o caracteristica de distorisune mai placuta decat cea de diode si un "headroom" mai mare. Raspunde mai bine la stilul si la forta cu care se canta. Suna f bine si ca booster pt lampi, cu driveul la minim si volumul la maxim. Are led albastru stralucitor, sa il vezi bine pe scena. Il dau in cutia originala, cu hartii si reclame cu tot. Pret: 200 ron Am si alte echipamente la vanzare, sunt toate grupate in postul asta: http://forums.rgc.ro...uri-efecte-etc/ Sunt cat se poate de deschis la schimburi sau combinatii (schimburi +- bani), nu ezitati sa imi faceti propuneri. Ma intereseaza in mod special cateva lucruri, daca e vorba de schimburi: - EXH big muff, - Squire classic vibe strat / tele, - Difuri Jensen de 12 sau de 10. - Amp full lampa cu putere > 50w - Chitara electro-acustica Fender Telecoustic / Stratacoustic - Cabinet de bas Fender Rumble 4x10 Ca sa dati de mine cel mai bine ma sunati, dar daca sunteti mai sfiosi, lasati-mi cu incredere PM, verific site-ul zilnic. Telefon: 0723 283 753
blana Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Vandut. Mersi rgc, se poate inchide topicul.
Recommended Posts