raulbadea Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Pret: 300 EURO Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0727590355 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVand, destul de scump, doua capace fus Grand Master. Turcesti, probabil de prin anii '50, in productie numai 5 ani, predecesoare ale cinelelor Bosphorus, pare-se. Sunt foarte solide si groase, au inghitit mult material! Dincolo de faptul ca sunt vechi si rare, chiar suna excelent! Pana la urma, scrie si pe ele ca sunt cele mai bune din lume! Accept si schimburi cu diverse, dar sa fie si ceva lei. Am niste clipuri mai vechi cu ele, pe net. Va las cateva link-uri.
raulbadea Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 nu stiu daca sa las din pret, nu vreau s-ajung sa-mi para rau...
drummerandrew Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 mai documenteaza-te despre ele si dupa aia pune un pret ori mai mic ori mai mare
raulbadea Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 daca detii ceva informatii, imparte-le cu noi! oricum ar fi, capacele astea merita banii. bronz de calitate, lucratura deosebita, sunet pe masura! le vrei? fa-mi o oferta!
drummerandrew Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 nu, nu le vreau, eu sunt fan istanbul mehmet traditional heavy hats, care noi costa in jur de 900 de roni.
Recommended Posts