the_resident Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) Salutare, vreau sa ma apuc de alt proiect, am o doza deocamdata si mi-o venit ideea geniala sa construiesc o chitara, dar vreau sa cumpar neck-ul, nu ma complic sa il fac, o sa fie ceva de hobby, nimic profesional cu pretentii, vreau sa construiesc ceva simplu si functional si daca o pun doar pe perete de ornament : )) deci.. caut un neck, preferabil de jackson, ca are forma aia faina la headstock, corpul chitarii o sa fie in V, dar,, in final orice neck e bun, pt ca ii modific eu forma la headstock, daca aveti asa ceva si il dati in 50 - 100 lei, lasati-mi un mesaj, nu vreau sa dau mai mult pt. ca pot lua o chitara intreaga din aia china_made cu 150lei si am tot ce imi trebuie pe ea ideal ar fi sa gasesc ceva la 50 lei .. chitara o sa fie cam relic si cu niste chestii vintage inserate prin ea,.. mnah.. mai mult de decor ) hehehe daca aveti idei.. let me know thanks! Edited August 3, 2013 by the_resident
otringal Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 vezi la mine mai jos in semnatura, ai link-ul mai jos, sub acest post. Mersi!
Recommended Posts