www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Hard-Rock Cauta Basist/basista In Bucuresti


Recommended Posts

Suntem 3 oameni cu experiente anterioare diferite, in trupe de cover si compozitie. Vrem sa facem o trupa foarte tare de hard-rock/classic rock, cu influentele din perioada 80-90, dar adaptate la ziua de azi. Avem sala proprie de repetitii, amplificare si boxe.

 

Varstele noastre sunt intre 35 si 40 de ani, dar nu avem niciun fel de restrictie vizavi de varsta. Tot ce ne intereseaza la viitorul coleg este sa fie serios, sa fie pasionat de muzica, sa fie dispus la multa munca. Apreciem ideile si creativitatea, nu impunem sabloane. Momentan nu traim din muzica, dar daca vom ajunge unde ne propunem, lucrurile se pot schimba.

 

Avem un set de coveruri care sunt din zona amintita mai sus - Whitesnake, Ozzy, Billy Idol, Bon Jovi, etc dar si o gramada de idei pentru creatii proprii. Care creatii proprii nu le putem finaliza fara macar un basist. Repetitiile vor fi de 2-3 ori pe saptamana, seara. Sala este in zona Timpuri Noi.

 

Nu suntem interesati de profesionisti sau muzicieni cu contract, pentru ca noi nu suntem (cel putin deocamdata), ci de oameni talentati si pasionati de muzica, de orice varsta sau sex. Repet, criteriul legat de seriozitate este foarte important, pentru ca vrem sa facem treaba. Nu ne permitem sa cautam oameni noi in fiecare luna sau sa ne rugam de cineva sa apara la repetitii. Suntem niste tipi de gasca, dar nu agreem "vedetele" si conceptiile fixiste. Pentru noi, tot ceea ce conteaza este muzica si mai putin alte aspecte.

 

 

PS. Din ce au mai scris oamenii mai vechi pe acest forum, mesajul meu are sanse foarte mici de reusita, dar am zis sa incerc, macar. De unde naiba sa scot prieteni apropiati, vechi de ani de zile, care sa fie intamplator muzicieni si daca se poate, la instrumente diferite? Ca asa sugera cineva, pentru ca proiectul sa aiba sanse reale de reusita.

Edited by decebal popescu
Link to comment
Share on other sites

Unul dintre modelele noastre muzicale. Cam asa vrem sa cantam - ritmat, in forta, viu, fara a pierde insa din melodicitate.

Ne trebuie un basist serios, pentru un proiect de durata. Vrem sa facem treaba, vrem sa devenim foarte buni.

Planul este ca in urmatoarele luni sa punem la punct piesele proprii (avem deja propunerile de piese), dar si lista de cover-uri pentru ca pe final de toamna sa incepem sa cantam in diferite locatii. Iar in 2014 sa producem un prim album.

 

Edited by decebal popescu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.