Guest sgfan Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Cu scule profesional si cu ambitii serioase caut muzicanti sa cantam metal (in genul lui Metallica, Iced Earth, Helloween, CoB). As canta mai ales intr-o trupa de un singur chitarist, dar sunt deschis si la alte solutii. sgfan83 yahoo com, din MCiuc Edited July 14, 2013 by sgfan
drummerandrew Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 auzi ma, da' de cand **** mea e miercurea ciuc in BUDA pesta?
Guest sgfan Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Auzi ma, da' cine **** mea a scris ca MCiuc e in Budapesta?
Bako Norby Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 bhhhaa drummerandrew corect se scrie Budapesta. sau Budapest. nu BUDA peste. inteleg ca ai ca urasti Maghiarii dar nu fii rasist in plm. suntem oameni toti. traim in aceiasi tara. poate el a scris din greseala Miercurea Ciuc-Budapesta. scuze pentru offtopic.
drummerandrew Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 da, greseala mea...sry. totusi, din cate imi amintesc maghiarii nu prea se cred din tara asta
Recommended Posts