Guest eintz Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Salut nu are cineva un tab pentru melodia Nu Ma Lasa Sa-mi Fie Dor de la Cargo?Am gasit ceva pe tabulaturi.ro da e cam sec.
Guest popica94 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Am G Am Sa nu ma lasi sa-mi fie dor Am G Am Fara de tine jur, ca am sa mor Dm Esus Dm Esus Sa te revad asa, cum te stiam cindva Am G Am Nu ma lasa sa-mi fie dor Asa mi-e dat de Dumnezeu Sa te iubesc asa cum stiu eu Te string in brate iar, E7 Sa-ti iau orice in dar...in dar Am G Am Nu ma lasa sa-mi fie dor! refren: G(III) F(III) E Am Zilele trec dar noptile-s de cosmar G(III) F(III) E Am Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar G(III) F(III) E Am Inima-mi plinge si mi se face dor G(III) F(III) E Am String intr-o mina, geaba... paharu-i gol! Deseara-s vrea sa te-ntilnesc Poate vreo strada chiar sa te zaresc Sau intr-o cafenea, sorbind dintr-o cafea O daaa! Nu ma lasa sa-mi fie dor! Sper ca te-a ajutat. Am cautat-o si eu acum si... am gasit topicul, am facut cont. Majoritatea acordurilor sunt de pe tabulaturi.ro, eu doar am mai umplut putin. Have fun!
Recommended Posts