danydrummer Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Pret: 25 RON Localitate: Hateg Contact: 0786887110 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand rulmenti de pedala in stare foarte buna(ca noi) si Hot-Rods Homemade din plastic precum cele din imagine ! Pret: Hot-Rods=1buc 25 lei Rulmenti=1buc 10 lei Contact: Id messenger dany_drums1@yahoo.com sau telefon : 078688100
Ser Giu Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Rulmentii aceia sunt de : Role / Skateboard / Masina de spalat .. ii puteti gasii la magazine specializate la 2-3-4 lei bucata .. depinde de spatiul dintre cercuri si bila si ABEC . sau pe site-uri de skate cu 50-60-70 lei in set de 8 bucati Keep drumming on
danydrummer Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Mersi chiar nu stiam exact pretul... oricum nu am cerut sa imi fie indicat un pret sau sa isi dea cineva cu parerea ! Pentru pareri imi faceam alt topic daca aveam nevoie
Tragicus Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) cred ca toata lumea apreciaza o parere externa, din postura de cumparator. contrar, recomand mica publicitate din presa scrisa! peace, love and understanding, Tragic;) Edited August 2, 2013 by Tragicus
danydrummer Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Complet de acord ! Dar din cate bag de seama baiatul asta nu este cumparator ci mai degraba bagator in seama ! Mersi
Ser Giu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nu sunt cum zici tu . ci doar am vrut sa fac un bine tuturor pentru ca nu mi se pare corect ce faci si aici este o comunitate . nu o targ in care ne tiganim Poate ca cineva nu stia ce rulmenti sunt aia si dadea 10 lei pe un rulment de 3-4 lei
Recommended Posts