Daniel_GreenDay Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Salut ! Ma numesc Daniel , am 17 ani , Cant la chitara de 6 ani . foarte experimentat pe Blues , jazz , rock n' roll , classic rock , hard rock si putin heavy metal . Doresc sa infiintez sau sa fac parte dintr-o trupa care canta cele mentionate mai sus , si are ( trupa ) planuri mari , si nu doar amatoreala si joaca , doresc sa lucrez cu oameni seriosi .La inceput fun si caterinca , dar dupa munca (In mare parte sunt deschis la ORICE atata timp cat suna bine ) Am experienta de scena , am avut 2-3 trupe proprii, dar nu s-a legat nimic datorita neseriozitatii lor . Am idei si propuneri interesante ; niste melodii compuse etc ... Sper sa fie propuneri , astept P.S. pe langa chitara , dau si cu vocea binisor , destul pt o voce a 2-a backing vocals etc. ; stiu sa cant si la bass,tobe si putin pian asta asa ca idee just for fun Rock on ! \m/
Guest GuaTeBaLLa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Salutare ! Contacteaza-ma la id nba_vince_bkts sau suna-ma la numarul 0769747036. Vreau sa stiu la care dintre instrumente te pricepi cel mai bine( preferabil dintre bass si tobe:) ). Astept raspunsul tau la id sau numar, daca nu lasa-mi un mesaj pe privat:) Bafta;)!
decebal popescu Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Salut Daniel. Imi poti da cateva exemple de trupe care te definesc, care iti plac? Cat de bine stii sa canti la chitara? AI putea canta asta, inclusiv solo-ul, de exemplu? -
Daniel_GreenDay Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Decebal , yeah sure eu in mare parte sunt pe improvizat , cand fac un cover, solo-ul nu prea il fac ca in mel originala. Dar e ok Trupe care ma definesc . . . Guns n' Roses , Slash , Velvet revolver , si poate putin AC/DC
Daniel_GreenDay Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 salut ! cauti chitarist sau trupa? Oricare
Davy Lucius Jones Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Daniel, How About A Neo Classical Band[yngwie Malmsteen Style]
Stefan OPREA Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Trupa nou infiintata cu componenta tanara si cu piese proprii, cautam chitarist cu urmatoarele caracteristici: - sa poata face mici solo-uri (nu ne intereseaza mega-riffuri sau shredderi) - sa fie a doua chitara, nici Rhytm nici Lead : sa cante contra melodii, arpegii cu delay, chestii de coloratura (exista chitara ritmica) - sa aiba disponibilitatea de cel putin doua repetitii pe saptamana - sa aiba disponibilitatea ca proiectul sa aiba intientate inaintea altor proiecte profesionale sau personale - sa aiba echipament profesionist - sa cunoasca si sa poata executa la cerere diverse melodii/riffuri in urmatoarele stiluri dfe muzica (piesele compuse sunt in stiluri diferite) : pop/funk/alternative/reggae ; stilurile sunt trecute ca idee;)
Guest Mary S Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Buna! Eu sunt Maria, am 17 ani si caut instrumentisti pentru a forma o trupa. Poti gasi aici mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/forum/muzicieni-in-cautare-de-trupe/solista-si-tobosar-cautam-chitarist-bassist-si-clapar-bucuresti/ .
Recommended Posts