Vladympv Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 bravo! imi place cum bagi la lopata aia alba cu 8 corzi , aspru fecior nu gluma ) acu muta-te din Arad intr-o locatie unde sa ai mai mare expunere cu muzica ta 1
0phreak Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 bravo! imi place cum bagi la lopata aia alba cu 8 corzi , aspru fecior nu gluma ) acu muta-te din Arad intr-o locatie unde sa ai mai mare expunere cu muzica ta multam fain'! da, sper si eu sa-mi iau zboru de aici la un moment dat
Vladympv Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 am intrat pe canalul tau si am vaz/ascultat mai multe ...aspru ce sa mai. cati ani ai ? )))) ce ma intreb eu e oare udne drac sa mergi in romania cand abordezi genurile de djent )) ca la bucale e piata muzicala si ai mai grei canta cu smiley, banica etc there is !? hope ...sau mna poti sa o iei pe antonia si o intrebi daca nu ar vrea un djentcock ))))))) animals as leaders nu ai incercat nimic pana acum? multam fain'! da, sper si eu sa-mi iau zboru de aici la un moment dat
0phreak Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 am intrat pe canalul tau si am vaz/ascultat mai multe ...aspru ce sa mai. cati ani ai ? )))) ce ma intreb eu e oare udne drac sa mergi in romania cand abordezi genurile de djent )) ca la bucale e piata muzicala si ai mai grei canta cu smiley, banica etc there is !? hope ...sau mna poti sa o iei pe antonia si o intrebi daca nu ar vrea un djentcock ))))))) animals as leaders nu ai incercat nimic pana acum? 19 ani xD de acord, n-ai cu cine animals as leaders imi plac foarte mult, dar inca nu ma atrage sa invat ceva de la ei soon enough
Recommended Posts