gabriel4 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti/Craiova Contact: 0730 202 357 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiEste o chitara potrivita pentru incepatori sau ca back-up, foarte comoda, cu actiune joasa Sunetul de clean este foarte bun iar cel de overdrive este bun - totusi aici este o chestiune de gust si eu o compar cu ce am acum ca axe principal (PRS SE) Chitara este din 2005, deci lemnul este uscat bine, a fost cantata 1 an aproximativ saptamanal in live-uri - chiar am tras in studio cu ea - dupa care a ramas chitara de apartament Specs: Body Basswood Neck Bolt-On Maple Fingerboard Rosewood Pickups 1 Single Coil, 2 Humbucking Controls Volume, Treble, Bass, Clean / Drive Frets 22 Aici ce am tras eu cu ea: Reviews RGC: http://forums.rgc.ro/topic/3132-chitara-electrica-yamaha-erg121/ ultimate-guitar: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/yamaha/erg121/index.html youtube: Vine cu gigbag original si corzi noi Prefer predarea personala fie in Bucureti, fie in Craiova, fie in localitatile in between.
gabriel4 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 vine cu set de corzi noi si curatare cu produse dunlop Astea le pot face si in prezenta viitorului proprietar ca sa inteleaga omul cum sa se poarte cu chitara
gabriel4 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 500 ron - still on contact: 0730 202 357 -Gabriel sau PM Cheers!
gabriel4 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 O si dau la schimb pe un BB preamp sau un OCD, putem incerca si alte pedale de overdrive de calitate
gabriel4 Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 500 ron pt o chitara extrem de prietenoasa, gat comod, sunet bun. Merita o proba
gabriel4 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 VIne cu corzi noi, Ernie ball 10-46, husa, whammy bar. Se poate trimite si in tara in ambalaj profi. Aici in schimb, plata se face in avans in cont pentru cei care nu au o reputatie mai mare de 0. 500 ron = a steal
Recommended Posts