Marcell Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Pret: Per Piesa Componenta Localitate: BUCUREȘTI Contact: 0768595730 Stare: NouAccept schimburi: Accept schimburiVand piese schimb noi si second hand , pentru urmãtoarele modele Korg Pa : - Korg Pa 1X , Korg Pa 1X Pro , Korg Pa 1X Pro Elite . Carcasa fata , Carcasa spate , Butoane , Display , Touch Screen , Board MIDI , Vhf Board , Mp 3 Board , Main Board , Clape Claviatura , Suport Claviatura Clape , Rubber Contact Banda Silicon Contact Claviatura Clape , Cd Writer , FD Drive , Conectica , Suport CD Writer , Suport FD , Suport HDD . Detalii la Nr. Tel . - 0768595730
Marcell Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Buna ziua claviatura de la pa 1x pro merge la pa 1x . Salut . Pa 1X Pro are 6,5 octave deci nu are cum sa se potriveasca la Pa 1X care are 5 octave
akg Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 . Salut . Pa 1X Pro are 6,5 octave deci nu are cum sa se potriveasca la Pa 1X care are 5 octave . da am gresit eu vreau sa zic ca sa pun un pa 1 x pe o carcasa de pa 1 x pro daca merge
Marcell Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 . da am gresit eu vreau sa zic ca sa pun un pa 1 x pe o carcasa de pa 1 x pro daca merge Ar fi posibil cu anumite modificări
Recommended Posts