Guest gnrmarius Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Pret: 300lei Localitate: Bucuresti Contact: mbunea@gmail.com Link producator: http://esound.ro/m-audio-keyrig-49-keyboard-usb-midi-cu-49-de-clape.html Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand clapa MIDI M-Audio Key Rig 49. Am primit-o cadou, am incercat-o si nu m-a atras deloc.Stare foarte buna, e ca noua, eu am clapacit cu ea pe Reason. Drivere gasiti la producator pe site, am ratacit CD-ul. Dau cadou un cablu USB.Vine in ambalajul original. Pret: 300lei Predare DOAR in Bucuresti, Dr. Taberei.
Guest gnrmarius Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 UPDATE: am scotocit si am gasit ceva CD-uri care au venit cu clapa - 1 CD Live Lite 6 si 1 CD cu drivers and software Win&Mac. Asa scrie pe ele. Mai am si niste carticele cu Registration Code-ul clapei, cu serial number de la Live Lite.
Guest gnrmarius Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 270 de lei pentru un produs aproape NOU!!! Sariti!
Guest gnrmarius Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 S-A VANDUT!!! Ii multumesc cumparatorului si ii doresc spor la compozitii.
Recommended Posts