www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

problema cu guitar rig 2

Recommended Posts

Posted

recent mi s-a belit pc-ul si acuma folosesc pc-ul fratelui meu. prob e urm, placa lui de baza are o placa audio on-board mai nasoala, am instalat asios4all si guitar rig2 si am urmat pasii din ghidul lui cosu, chitara e conectata la pc in felul urm: chitara-pc (prin mic) si line out la boxele de la combina muzicala, chitara se aude clean in boxe dar nu se aud efectele de la guitar rig, de ce? care-i problema? pe vekiul meu pc am avut chitara conectata la fel si a mers fara pb...

Posted

Vezi sa fie microfonul selectat la input device. E prin control panel. S-a mai explicat si rasexplicat pe forum chestia asta.

Posted

pey... chitara se aude, dar clean, nu se aude cu efectul din guitar rig... si sry pt postul nou daca s-a mai discutat...

Posted

omule. chitara se aude pe clean deoarece ai data la nivel mare intrarea de pe microfon. DAR asta nu inseamna ca microfonul e selectat ca input device! control panel->sounds and audio devices->input->input volume sau ceva de genu si alegi microfon.

Guest Sangree
Posted

De la Volume control (Mixer) da Mic-ul pe mute, am observat ca e un dublaj acolo.

Deci cu mic-ul pe mute si din rig 2 setat bine se aude numai prin rig :)

Deci la mine merge perfect asa.

Spor.