Guest B B S Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Formatie de rock alternativ din Bucuresti, formata din vocalista, tobar si basist, cauta chitarist serios si interesat sa investeasca timp si ceva bani intr-un proiect propriu si care sa inteleaga ca muzica nu inseamna galagie sau doar sa rupi chitara in doua.Asadar,cautam mai intai de toate un prieten si-un om care sa respecte grupul si munca in echipa. Personal,as prefera ca omul ca sa cunoasca programul Guitar pro.
Florin1981 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Salut, imi poti spune mai multe despre trupa, ati avut concerte, etc, aveti melodii proprii , ceva inregistrari ? Ma poti contacta la alexstoica31@gmail.com , eu am cantat cativa ani intr-o trupa dupa care am facut o pauza, dar m ar interesa sa ascult ceva daca aveti vreo inregistrare
Stefan OPREA Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ritmica plus backing vocals, absolvent Conservator, momentan prof de muzica:) Astept un semn la stefanopreamusic@yahoo.com
Florin1981 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Salut, imi poti spune mai multe despre trupa, ati avut concerte, etc, aveti melodii proprii , ceva inregistrari ? Ma poti contacta la alexstoica31@gmail.com , eu am cantat cativa ani intr-o trupa dupa care am facut o pauza, dar m ar interesa sa ascult ceva daca aveti vreo inregistrare
Recommended Posts