www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Greg Howe - Desiderata

Recommended Posts

Posted

sunt unele chestii pe care pur si simplu n-ai cum sa le faci sa sune ca acolo, greg howe asta tin minte ca l-am vazut prima data si am crezut ca o sa aud reggae, am fost surprins sa aud fusion, si inca ce fusion, dupa ce am ascultat si desiderata mi-am decretat ca este chitarist complet...apreciez ca ai avut curaj sa incerci asa o melodie, astea clasice mi se par mult mai greu d interpretat decat tha new shit, si nu ma refer neaparat la tehnica ci la cum transmit emotia

Posted

Cu Greg cam asa e...daca te gandesti ca a cantat cu superclaparul Vitalij Kuprij, ca are multe albume cu piese toate una si una, ca a cantat in turneele lui Michael Jackson si ale lui Justin Timberlake (ca sa vezi ca nu refuza nimic!) si ca acum de foarte curand, a aparut (alaturi de Satriani, Vinnie Moore si Steve Morse) si pe albumul lui Jordan Rudess (marele clapar de la Dream Theater)...nu prea mai e nimic de zis...a, parca mai e ceva, a declarat ca"Desiderata" e compusa special pentru Jason Becker...