mikeru Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) salutare RGC-iști, Vând Ibanez SR506 din 2009 + Gig Bag Ibanez. Preț negociabil 1900 RON. are corzi Elixir Nanoweb Disponibil pentru verificat în Cluj-Napoca, pentru oriunde altundeva, vã stau la dispoziție cu orice altã informație decât cele postate mai jos. nu are probleme tehnice/funcționale, estetic sunt julituri pe spate, din cauzã cã l-am purtat la început cu straplock-urile pe curea, l-am zgâriat. deci probabil peste standardul de Uzurã normalã trecut la Stare, în thread. pozele sunt editate, ca sã se vadã petele respective. se poate vinde cu straplocks Fender + perechile de pe curea, dar negociem mai puțin. Se vinde din cauzã cã sunetul prea metalic nu mã mai mulțumește, vreau sã revin la Fender (am unul MIM de 4 corzi, dar am nevoie de 5). Ofer/cer diferențã, în funcție de caz modalitãți de contact: PM pe forum, vã rog. acolo vã pot da și numãr de telefon sau email. vã stau la dispoziție pentru orice detalii Edited May 17, 2013 by mikeru
Recommended Posts