Balaurul Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722144492 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburiInstalasem pe o chitara 2 doze EMG 81/60, si le-am configurat pe amandoua pe acelasi pot de ton. Astfel mi-au ramas niste componente pe care vreau sa le vand, poate sunt de folos cuiva: - output jack (cu piulita si saiba); - potentiometru de ton (cu piulita si saiba); - o a treia piulita si o a treia saiba; - modulul la care se conecteaza dozele, poturile si jackul; - 4 mansoane de cauciuc pt izolare; - conector baterie 9V; - 2 cabluri albe, nu stiu exact ce leaga ele; - o cutie de carton inscriptionata EMG; - mulajul din burete in care sunt asezate toate cele de mai sus si mulajul din burete in care statea doza; - 2 prospecte cu diverse scheme de instalare. Nu vand separat, nu fac schimburi. Pret: 50 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balaurul Posted May 17, 2013 Author Share Posted May 17, 2013 Am decis sa pastrez jackul pt un proiect de-al meu. Restul ramane la vanzare. NOUL PRET: 20 LEI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts