Guest Ildest Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Un prieten are o mare problema. Are un Jackson JS-30 model Dinky si tocmai i s-a belit un buton de ton .. adik misca de el si nu e nici o schimbarea.. partea proasta e ca a ramas blocat dat la minim. Pe el scrie A500KΩ .. de unde ar putea sa ia unul nou si cam la ce pret.
ronniefrown Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 (edited) Il scoti, largesti santul ala din mijloc cu un cutit si-l pui la loc Edited October 12, 2006 by ronniefrown
Guest Baumwolle Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Strange surubul care tine knob-ul pe potentiometru, am intalnit un JS30DK care are tendinta periodica de a-si slabi surubul respectiv si knob-ul se invarte in gol. Inainte sa te gandesti ca s-a stricat potentiometrul in sine, desfa frumos placuta de pe spatele chitarei si verifica lipiturile firelor, inspirandu-te din urmatoarea schema.
Guest Ildest Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 N-a mers nimik din ce s-a spus mai sus .
Guest Baumwolle Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mi-e totusi greu sa cred ca un potentiometru se poate strica asa, pur si simplu, dintr-o data. Ca sa vezi ce calitate au unele lucruri.
ciuci Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ce e atata scandal pt un amarat de pot... ii cateva mii de lei si il gasesti la orice magazin de electronice...
Guest Ildest Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mai axact 200mii lei .. ca nu luam *** ca sa se strice din nou .
ciuci Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 nici nu stiam ca exista poturi mai ieftine sau mai scumpe .... de unde mi-am luat eu erau vreo 15.000 ... dar si asa, decat sa te chinui cu ala vechi, mai bine iei unu ieftin, cel putin provizoriu
Guest Ildest Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Chitara a iesit din tara .... sigur unde a ajuns va gasi o metoda de reparare.
Recommended Posts