Guest CrazyGuitar Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Salut, Numele meu este Aurel, Am 33 ani si ceva experienta intr-ale chitarii. Sunt din Bucuresti si as dori sa infiintez o trupa, asa cum scrie si in titlu, de power/symphonic metal. As putea mentiona ca trupe, Edguy, Avantasia, Nightwish, Within Temptation, Kamelot, Stratovarius...etc. Pentru cei interesati ma puteti contacta la Nr. 0742285999.
zada_lene Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 salut.ai telefonu inchis cred.cautam chitarist pt ceva mai nou.cand poti dami te rog un apel.0724054169 am uitat sa mentionez ca noi folosim voce impostata de bas bariton.poate asta tear convinge sa dai o sansa
nana Posted August 24 Posted August 24 On 21/04/2013 at 17:27, Guest CrazyGuitar said: Salut, Numele meu este Aurel, Am 33 ani si ceva experienta intr-ale chitarii. Sunt din Bucuresti si as dori sa infiintez o trupa, asa cum scrie si in titlu, de power/symphonic metal. As putea mentiona ca trupe, Edguy, Avantasia, Nightwish, Within Temptation, Kamelot, Stratovarius...etc. Pentru cei interesati ma puteti contacta la Nr. 0742285999. probabil te-ai lasat de muzica intre timp, dar daca mai vezi acest anunt let me knowwwwwwww - vocalista aici
Recommended Posts