www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa "green Tea" (Pop/rock/alternative) Cautam Pianist/clapar Full Time!


Guest Petru C.
 Share

Recommended Posts

Guest Petru C.

Suntem in cautarea unui clapar priceput (atat la pian, cat si la "clape"- strings, hammond, pad, rhodes etc.) pentru a pune umarul la un proiect pe termen lung, care promite. Trupa noastra, "Green Tea", a atras deja atentia postului de radio Europa FM, si a casei de discuri Media Pro Music, care asteapta material din partea noastra in ideea unei colaborari. Iar solistul trupei, Petru Calinescu, a deschis deja o portita inspre industria muzicala din Romania, in urma colaborarii cu Loredana Groza, cu care a si cantat de cateva ori, inclusiv la Sala Palatului in Noiembrie 2012. Ca si compozitor, Petru a compus imnul all-stars al campaniei umanitare 2013 Europa FM, "E Soare Si Pe Strada Ta"

 

si de asemenea s-a calificat recent in semifinalele Eurovision 2013 cu piesa "Broken Heart", interpretata de Maximilian Muntean

 

Cum am spus, ne trebuie un clapar priceput, care sa nu vrea bani chiar din prima zi (fiindca momentan nu avem suficiente cantari cat sa putem "angaja" un clapar-colaborator), deci cautam pe cineva care sa vrea sa devina membru permanent al trupei, care sa vrea sa se implice si artistic la repetitii, si poate chiar si pe partea de compozitie, de ce nu?

 

Scopul este de a obtine mai multe cantari, din ce in ce mai profitabile. Insa NU vrem sa devenim trupa de coveruri. Vom include si un anumit numar de coveruri in setlist, insa vrem sa devenim o trupa de material original in primul rand. Obiectivul principal este de a ne lansa pe piata.

 

Am atasat doua piese originale, "London Bridge Is Falling Down" si "Summer Magic" pentru a va face o idee cam ce material lucram cu trupa.

 

Asteptam de urgenta raspunsurile celor interesati. Ideal ar fi sa aveti intre 20-35 de ani, dar asteptam raspunsuri indiferent de varsta. Va rugam sa ne contactati EXCLUSIV pe adresa de mail "petru_calinescu@hotmail.com" fiindca nu verificam acest forum prea des, si nu vrem sa ratam raspunsurile voastre.

 

Love,

Green Tea :)

Green tea - London bridge ( demo ).mp3

green tea - summer magic (demo).mp3

Edited by Petru C.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.