dani22m Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Chitara a fost fabricata in 2006 (se poate verifica dupa seria inscriptionata pe ea). Suna extraordinar si arata impecabil. Accept orice fel de test! Edited March 31, 2013 by dani22m
Blackthorn Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 De aratat nu arata chiar impecabil, as psune ca arata bine, din poze se vad niste lovituri pe spatele headstock-ului. Cateva intrebari despre ea: starea tastelor, are / nu are doza montata, are sau nu are hardcase-ul original.
dani22m Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 (edited) Chitara are cateva taste tocite, insesizabile din punct de vedere al sunetului. Are doza piezo originala. Chitara este adusa din SUA si are hardcase-ul original (fabricat in Canada). Asa cum am mentionat mai sus, accept orice test (in caz ca esti interesat). PS: Imi pare rau pentru marea intarziere in a rapunde. Nu se va repeta! Edited April 7, 2013 by dani22m
unknownjoe Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Inca nu am primit nici un raspuns... Ti-am dat si PM
Recommended Posts