Guest Adriani Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Acest mesaj este pentru forumistii din Constantza ! Vine syndikatu' in Club El Comandante azi la ora 21.30 ! Ultimile concerte din acest an sunt: sambata 18 noi. Club El Comandante Constanta vineri 24 noi. Club Yellow Bucuresti joi 30 noi. Club Utopia Bucuresti Keep On Rockin'! Adi
Guest Adriani Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Concertul de la Utopia a fost amanat pentru anul viitor. Ultimile noastre concerte "Seven" din acest an sunt: vineri 24 noi. Club Yellow Bucuresti sambata 2 dec. Club Casa Eliad Keep On Rockin'! Adi
Guest Adriani Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Fiecare dorinta sa fie o realizare, fiecare gand bun sa fie o fapta buna, fiecare banut sa fie o comoara, fiecare clipa de bucurie sa tina o vesnicie. Celor care ne-au fost aproape, fanilor si prietenilor le uram un Craciun fericit si Keep On Rockin' in a free world ! Tears_In_The_Rain_Stage_Sibiu.MPG Adi Manolovici & Syndikate
Guest Adriani Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Craciun FERICIT si un an mai bun Multumesc, si voua( R.u.s.t.) va doresc cat mai multe concerte pe 2007 dar in primul rand multa sanatate, ca-i mai buna decat toate ! Keep On Rockin'! A.M. & Syndikate
Killahead Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sper ca ai avut un an excelent Adi, la mai mare! Misto filmarea cu tine! Te rog posteaza aici urarea aceea draguta! Bafta si respect!!!
Guest Adriani Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sper ca ai avut un an excelent Adi, la mai mare!Misto filmarea cu tine! Te rog posteaza aici urarea aceea draguta! Bafta si respect!!! Salve Toni, intradevar am avut un an bun. Urarea respectiva este o dedicatia pentru prietenii mei si ai Syndikatului. Daca ai primit-o inseamna ca si eu te respect pe tine si te consider prieten. Mult noroc in noul an si Keep On Rockin' !
Recommended Posts