Guest Alex Cinsutesapte Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Salut. Imi vand basul fiindca vreau sa investesc intr-un set de tobe electronice. L-am cumparat acum 2 ani ca sa invat, dar mi-am rupt mana la cateva saptamani dupa si nu am mai apucat sa il folosesc. De-atunci sta in camera. L-am cumparat de pe guitarshop.ro unde inca e aproape 1300 RON. Il pot vinde si impreuna cu un combo Behringer Thunderbird BX108 de 25 watts pentru incepatori sau pentru studiu. POZE-----> http://jalbum.net/en/browse/user/album/1328772 Body Colour: Thrash Metal-Inspired Design Body: Alder Body Shape: Jazz Bass Neck Neck Shape: "C" Shape Number of Frets: 20 Fret Size: Medium Jumbo Frets Position Inlays: Dot inlays with skull feature Fretboard Radius: 9.5" (24.1 cm) Fretboard: Rosewood Neck Material: Maple Nut Width: 38 mm Scale Length: 864mm Electronics Pickups: 1 Split Single-Coil Precision Bass Pickup, 1 Single-Coil Jazz Bass Pickup Pickup Switching: None Hardware Hardware: Chrome Edited March 26, 2013 by Alex Cinsutesapte
Recommended Posts