florerusu Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Pret: 450 Localitate: Oradea Contact: 0757635982 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand un pedalboard facut de Nelu_bas + sursa Dominance instalata sub el. Pedalboardu nu are case/capac Gri+verde, f intretinuta.Prezinta cateva zgarieturi. Este gaurit pt cablurile de curent pt care le si dau cu sursa.Mai am aprox 5 cabluri instalate. Manerele nu le mai am. Velcro transparent(3m dual lock) se poate da jos fara urme f usor. Sursa are 10 iesiri izolate 5 de 9V 3 de 12v 1 de 15v 1 de 18V Fara brum sau zgomot . Singurul schimb ar fi cu o sursa gen Voodoo Lab pp2+ Initial nu am vrut sa vand sursa , dar nu incape prea bine sub Pedaltrain JR 450 lei + tur transport curier. 0757635982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florerusu Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 400 lei + jumate de transport prin curier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florerusu Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 350 lei!ultimul pret! e mai scumpa sursa singura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florerusu Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 s-a dat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts