Guest Emiltanase Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Pret: 2000 Euro Localitate: Constanta Contact: 0722 729 191 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburiEu pun doar pozele si mentionez ca totul a costat aproape 10000 de euro si se da doar cu 2000 de euro. Pretul include: tobe, bongosuri, roto-toms, hardware, accesorii, huse, fete noi, cinele, pedale etc. Detalii doar la telefon: 0722 729 191. Mihai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tanti tama Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 salut! inteleg dorinta ta , legitima bineinteles, de a vinde tot ce ai de vanzare, la pachet; de multe ori insa realitatea din teren nu tine cont de dorintele noastre si daca imi este ingaduita o parere, cred ca iti va fi foarte greu sa vinzi,, in bloc'' , unui singur cumparator, tot ce ai aratat in poze; eu personal iti urez succes dar, macar ca o masura alternativa ma gandesc si ca nu ar strica sa incerci si un plan b , sa faci o oferta de vanzare pe caprarii, cu pretul aferent : set tobe shell, hardware , roto-toms, bongosuri, cinele, etc ; stiu ca este mai migalos sa vinzi asa dar sansele sunt ,evident, mult mai mari ; mai ales ca sabianul b8 nu cred ca se impaca din nici un punct de vedere, nici ca sunet, cu ce e pe langa ele ; bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) @ salut! inteleg dorinta ta , legitima bineinteles, de a vinde tot ce ai de vanzare, la pachet; de multe ori insa realitatea din teren nu tine cont de dorintele noastre si daca imi este ingaduita o parere, cred ca iti va fi foarte greu sa vinzi,, in bloc'' , unui singur cumparator, tot ce ai aratat in poze; eu personal iti urez succes dar, macar ca o masura alternativa ma gandesc si ca nu ar strica sa incerci si un plan b , sa faci o oferta de vanzare pe caprarii, cu pretul aferent : set tobe shell, hardware , roto-toms, bongosuri, cinele, etc ; stiu ca este mai migalos sa vinzi asa dar sansele sunt ,evident, mult mai mari ; mai ales ca sabianul b8 nu cred ca se impaca din nici un punct de vedere, nici ca sunet, cu ce e pe langa ele ; bafta ! Intradevar, B8 sunt o serie de tigai ieftine insa merg pentru studiu si la ce contine anuntul, le putem considera cadou pentru cine cumpara tot pachetul Poate cumpara cineva totul cu 2000 apoi vinde pe bucati de 2000 accesorii si ramane cu toba DDrum gratis. Mihai, baiatul care raspunde la telefon(propietarul), chiar vrea sa dea toba cu totul si nu este interesat de vanzare cu amanuntul. Edited March 12, 2013 by Emiltanase Link to comment Share on other sites More sharing options...
damageplan Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 my eyes just popped out - gold plated bass pedal:)) My 2 cents in legatura cu B8-ul- sunt cele mai bune cinele entry level de pe piata, care impreuna cu un sunetist bun....fac minunatii. Scuze de offtopic, de obicei ma minunez in tacere. Bafta la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 my eyes just popped out - gold plated bass pedal:)) My 2 cents in legatura cu B8-ul- sunt cele mai bune cinele entry level de pe piata, care impreuna cu un sunetist bun....fac minunatii. Scuze de offtopic, de obicei ma minunez in tacere. Bafta la vanzare. am glumit mai sus pentru ca mi-am parafrazat un prieten care are tatuat "K"-ul de la zildjan. scuze, B8 sunt ok insa raman totusi niste cinele de calitate inferioara. parerea mea este ca de la paiste alpha in sus, putem vorbi de calitate buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZenoArad Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) sunt frumoase...... bafta la vanzare!!! Edited March 12, 2013 by ZenoArad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 sunt frumoase...... bafta la vanzare!!! si suna suuuper!!! Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanseriz Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 ai fi dispus sa te desparti doar de premier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 ai fi dispus sa te desparti doar de premier? Ar fi o prostie sa se intample asa. Scuze dar, nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emiltanase Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeldergods Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 pot oferi 2300 ron pentru setul de tobe ddrum....5 piese din cate pot observa snare drum, tom 12, floor tom 14(Cred), floor tom 16 + rototom-ul ala de langa tom + stativ fus:) Stima si respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal popescu Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Niste tobe cu totul si cu totul de aur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts