peshte79 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Pret: 1 Localitate: bucuresti Contact: peshte_79@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburiSunt interesat sa cumpar niste pedale sa-mi construiesc propriul pedalier.ma intereseaza in special {(pretul:))))))} Tube screamer overdrive digital delay Chorus Tuner dar si in alte pedale...(ce-aveti voi de vanzare....) nu-s nici director si nici patron,asa ca ma astept la preturi ca pt un om de rand,eventual pot sa va fac eu o contra-oferta la produs daca nu imi pot permite pretul cerut de dvs. daca vreti,puteti sa-mi trimiteti email la peshte_79@yahoo.com cu oferte,pt ca nu obisnuiesc sa stau pe mess dar imi verific adresa de email foarte rapid si va raspund imediat in cazul unui email. thanks! NU MA INTERESEAZA PEDALELE DE LA BERGENBIER!!!
darkskater96 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 marshall eh-1 nou aspect ,functionalitate 10/10 pret 300 lei transport inclus
peshte79 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 thanks tuturor,am cumparat deja cateva pedale faine! am sa mai postez un anunt
Recommended Posts