florin_cerbu Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Am cantat Canon Rock live la Delri Suceava pe 9 Martie in deschiderea lui Antract si desi am cantat la o ora tarzie ( pt mine ) , ora 23.30 cred ca mi-a iesit binisor . Daca vreti sa va dati si voi cu parerea astept comentarii . http://www.youtube.com/watch?v=4YJ-LZOMa30 5
Guest George10 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 pentru varsta ta e binisor, trebuie sa recunosc insa ca am vazut si pusti mai buni ! mult succespe viitor!
Adi91 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Bravo Florine Felicitarile mele sincere pt inregistrare si pt ambitia ta. Daca te sprijina parintii in ce vrei sa faci sa profiti cat poti. Mai slefuieste piesa, in 2,3 ani o s-o canti de 2,3 ori mai bine. Consider ca n-are rost sa-ti atrag atentia pt mici greseli, care doar cu experienta or sa dispara incet incet. Tu canta acolo, slefuieste-ti melodia, cu timpu o sa intuiesti in mod consistent ritmul, o sa canti mai cursiv si o sa-ti dai seama cum treci de la un nivel la altu. Esti pe drumu bun, fii destept si studiaza marii chitaristi, vezi cum s-a remarcat fiecare in felu lui. Fii smecher, daca-ti place Van Halen, nu invata Eruption, invata Take Your Whiskey Home s.a.m.d. Tine-te de treaba 1
Sympthom Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Daca te sprijina parintii in ce vrei sa faci sa profiti cat poti. deci serios sa profiti.. ai mei au fost anti-chitara inca de la inceput .. si cand e de repetat sau sa cant undeva .. uf uf.. dar cum a spus si colegul de mai sus , canti bine.. iar greselile o sa le corectezi cu timpul 1
Trigger Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Felicitari, foarte bine ti-a iesit; avand in vedere varsta si emotiile probabil, mi se pare o reusita. Keep on!
Recommended Posts