Killahead Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ROckIT = unul e din RO, doi sunt din IT si isi fac toti trei de cap cum au chef Toni Dijmarescu - chitara, Luigi Burgio - bass, Salvatore Carlotta - baterie Conceptul nostru e sa nu facem nimic obisnuit. Si asa suntem "patati" de la diverse joburi comerciale, ar fi pacat sa ne repetam. Uneori ne iese bine, alteori suntem slabi. Asa e la jam session, oricine stie asta. Primul material pe care il voi posta e inregistrat azi la repetitie (cu aparatul foto). Nu intentionam sa-l postez, dar cand l-am vazut mi-am dat seama ca e reusit, ca am fost toti intr-o forma buna. Imi cer scuze pentru soundul distorsionat uneori, data viitoare o sa fie mai bine. Clipurile sunt pe YouTube
chris_27 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ROckIT = unul e din RO, doi sunt din IT si isi fac toti trei de cap cum au chef Toni Dijmarescu - chitara, Luigi Burgio - bass, Salvatore Carlotta - baterie Conceptul nostru e sa nu facem nimic obisnuit. Si asa suntem "patati" de la diverse joburi comerciale, ar fi pacat sa ne repetam. Uneori ne iese bine, alteori suntem slabi. Asa e la jam session, oricine stie asta. Primul material pe care il voi posta e inregistrat azi la repetitie (cu aparatul foto). Nu intentionam sa-l postez, dar cand l-am vazut mi-am dat seama ca e reusit, ca am fost toti intr-o forma buna. Imi cer scuze pentru soundul distorsionat uneori, data viitoare o sa fie mai bine. ROckIT - Fusion Jam #2 Clipurile sunt pe YouTube Fain Toni.E mishto si ghitara...pe filmarea asta nu prea suna din cauza cameri de filmat ...cred. dar in realitate cred ca rupe pe distors...Dati bataie in continuare
Guest CoolRock Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Marfa fratica. Pacat ca se aude rau...dar e super misto. Filmeaza mah si tu cu o camera de filmat ...nu de alta dar e pacat sa nu se auda si sa se vada bine. Spor la treaba cu proiectele tale si poate facem un concert SCREAMING HEADS la RESITA !!!! ROCK ON !!!!
Killahead Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Multe multumiri tuturor! Da, asa e, chitara se aude slab pe filmare, insa in sala totul se auzea foarte bine. Poate ca era mare volumul. Data viitoare ne pregatim mai bine. Imi iau camera si filmam cum trebuie Oricum pentru noi conteaza muzica si "elementul surpriza"
Guest leo2pop Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 (edited) Draga Toni, la atitea laude tre'sa vina si o critica - negativ/constructiva - zic eu. [de altfel chiar ma intreb ce au inteles ceilalti membrii ai forumului care au ascultat/vazut inregistrarile!!!] ...da, mi-ar fi placut si mie sa aud si chitara ... dar n'a fost sa fie!!! Pot intui numai, ceea ce se intimpla acolo si cred ca se intimpla bine. Atit! Problema inregistrarii "proaste" este in alta parte: - dupa cum vad, camera voastra este foarte mica; - nu are nici un material fonoabsorbant; - presiunea sonora este mare; - urechea omului are "inertie" mare - e proasta!!! [ca si ochiul, de altfel] - si ceea ce auzi acolo si iti place, nu o sa corespunda niciodata cu inregistrarea; - camera de luat vederi, de obicei, are inregistrarea "automata" - deci un mic compresor isi face treaba acolo; - din cite am vazut PA-ul "plezneste" direct in camera de luat vederi; .............etc............. Mi-e teama ca in conditiile astea nu o sa reusesti niciodata sa "tragi" cat de cit rezonabil! Ai vazut... cind operatorul se roteste la dreapta, catre bass... incepe sa se mai distinga cite ceva ... dar nu suficient. Probabil daca ati cinta mai incet [mult mai incet, in conditiile date], s-ar rezolva problema - dar atunci nu-ti mai prea vine sa cinti, nu? In "harmalaia" creata, razbate cine e mai puternic, deci tobele, apoi bass-ul.... si apoi tu... .0 Da - am inteles ca era aparat de "pozat", dar mi-e teama ca si cu unul de "filmat" nu vei obtine mare lucru in aceleasi conditii. Intelegind ca "sala de repetitii" e aia care e [deci locatia nu poate fi schimbata], nu-ti ramine decit sa cintati mai incet... sau sa pui cite ceva pe pereti [cirpe, bureti, ecrane...etc]... sau indreapta "camera" invers, sau intr-un unghi in care sa nu fie pleznita direct de PA.... ... dar atunci noi nu o sa vedem decit tavanul, sau vre-un perete!!!! PS roaga-l pe operator sa nu se mai miste in timp ce filmeaza, deoarece se modifica sunetul. ______________________________________________ Probabil ca si tu stii lucrurile astea, dar dizertatia asta a mea se vrea un fel de "bate saua sa priceapa iapa" si era locul cel mai bun de a mi-o expune - caci am mai vazut inregistrari pe forum de unde nu am inteles nimic din ceea ce se producea acolo - si e pacat, caci cu un minim efort se pot rezolva lucrurile. [tehnic vorbind] ______________________________________________ In rest... Succes!!!... si... ...mai baga! Edited October 2, 2006 by leo2pop
Killahead Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Leo, trebuie sa-ti dau dreptate din toate punctele de vedere. La noi e intradevar o mare harmalaie si asta din cauza ca Luigi, basistul, sufera de boala "basistului neinteles". Adica la inceput e totul bine si pe parcurs i se pare ca nu mai intelege ce canta si se da mai tare. Deobicei chitaristii fac asta, dar dupa cum vezi se poate intampla si altfel... Multumim pentru sfaturile legate de antifonare. O sa mai tragem inca o data cu camera "normala". Daca se va auzi la fel vom discuta despre posibilitatea antifonarii! Filmarea aceasta trebuie considerata drept un bootleg si atat.
Guest leo2pop Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ... Luigi are "partial" dreptate - cam asta se intimpla in spatii mici si neantifonate cu sunetele bassului. Daca sala voastra ar fi anecoica [macar partial] i-ar fi si lui mai bine [caci am vazut ca mai si cinta, nu numai "da" cu bassul]. Asa ca - don't blame him!!! e o reactie normala. Totusi [am reascultat cintecele] ramin la parerea mea, daca dati atit tobele [in special], cit si bassul mai incet - o sa fie mult mai bine! ...si... Rock it, ROckIT!!!
Killahead Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Multam Leo, iti PROMIT (!!!) ca asa voi face. Nu de alta, dar sa ma aud si eu, nu?
Recommended Posts