www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

The beggining....

Recommended Posts

Guest Distorsed
Posted

Am si eu o problema...Am inceput sa cant de cateva luni la electrica si am o problema in legatura cu cantatul...nu pot canta chiar numai daca lovesc coarda cu o singura parte a penei..am incercat sa cant cu ambele parti si parca nu mai stiu sa cant nimica...ce ar trebui sa fac?????...yeah i know..patience...altceva??

Guest Baumwolle
Posted

Incearca te rog sa fii mai explicit... :)

Sa inteleg ca nu poti canta cu alternate picking?

Guest MrJackson
Posted

Iti iei frumos un metronom, hardware sau software (alegerea e a ta). Iti pui tempo-ul la 60 si incepand de pe mi-ul subtire, faci upstroke (dai cu pana de jos in sus) patrimi, cate o masura pe fiecare coarda (libera ca lucram doar mana dreapta acuma). Faci asta timp de 5 minute (fara pauza, fara sa musti din cascaval, ca te minti pe tine insuti). Dupa cinci minute, masezi palma nitel, in special muschiul dintre degetul mare si celelalte. Faci pauza 1 minut dupa care reiei procederul, de data asta cu downstroke (dai de sus in jos). Dupa alte 5 minute, iar faci pauza, iar masezi. In final, mai iei chitara la o tura, de data asta facand alternate picking. O data dai in sus, o data dai in jos (optimi, nu patrimi ca inainte). La alternate picking, prima optime o dai downstroke si a doua upstroke. Incearca sa le faci cat mai egale si fii atent ca downstrokeul trebuie sa fie o data cu bataie metronomului.

Bafta si spor la studiu!

• 2 weeks later...
Guest Distorsed
Posted

Ok...multumesc....am incercat sh chiar se vede ceva progress.....da apropo..cu vremea pt ca sa ma antrenez pt viteza pot incerca sh ceva de genu asta cu viteze mai mari??

Apropo....ceva carti de specialitate aveti??( .doc .pdf) sau vrun site deune sa gasesc terminologia,pt ca( virgula) cam tot ceea ce am gasit pe net nu-i nustiu ce,treburi de genu definitia coardei sau noh...daca stiti....plss

Guest MrJackson
Posted

Treci la viteze mari mult mai tarziu :)

Despre carti s-a mai scris. Cauta.