leibanez Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Pret: 700 ron Localitate: Contact: Accept schimburi: Nu accept schimburi Pret: 700 ron Localitate: Oradea Contact: Eugen 0729156293 sau PM Accept schimburi: Nu accept schimburiMonitoarele sunt facute in USA au 75 Watti pe 8 ohm!!Suna foarte bine pt chitara si nu numai ..Spun in primul rind chitara pt ca asa le-am folosit in genereal!! Numele complet( Galaxy Audio Core PA5*140) Alimentare 110 volti!!!! Nu au lovituri sau defecte sunt perfect functionale!!!!!!!!! Poze dupa ce recuperez aparatul!!! 1
leibanez Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Up au fost luate de la Bandi le-am folosit un timp acum stau degeaba..pretul e putin discutabil:-)
Guest Ella Savage Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 2 bucati cu 600 impreuna? Poze poti sa imi dai? Sunt interesata
leibanez Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Multumesc pentru interes!!Chiar azi au plecat spre Sf Gheorghe!!Cele bune!
miki Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 am gasit o firma serioasa si am rebobinat primerul de 110V la 220V pe transformatorul original,merg perfect. mici bijuterii,folosesc live,nu intra in microfonie usor,reglaje foarte bune. mereu am avut probleme cu monitorizare/controale,am rezolvat datorita lui Eugen si Bandibalogh(primul proprietar,a adus personal din USA)
Recommended Posts