Velicu Radu Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 O pedala ce confera un ton foarte placut indiferent de bassul detinut. Butonul de shape face minuni asupra prezeneti si posibilitatii de a taia in mix in timpul unei melodii + compreseaza sunetu. pot da un exemplu asemator mid preshapeu de pe un Trace Elliot g6. butonul de on of controleaza armonicele si knob dry/wet. Poate fi folosit ca un light distorsion pana la fuzz. Harmonicsurile fiind un emulator foarte fidel al driveului obtinut la ampurile full tube. Poate fi alimentata prin baterie 9v / adaptor dc 9v sau phantom power direct din mixer prin intermediul conectorului xlr. Este foarte buna in lipsa unui amplificator cand suneti nevoiti sa ba bagati in pa. O vand deparece am achizitionat un procesor si nu ii mai vad locul in rackul meu. Am cutia originala si garantia. pret 250 lei. Fara defecte optice sau functionale. Pedala este ca noua!
Porsche Endre Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 esti interesat de un schimb pt effect bass digitech bp-50, sau de un compressor rack alesis?
Velicu Radu Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Nu multumesc. Am achzitionat de curand un proc korg ax3000b care are tot ce imi doresc , acesta fiind si motivul pentru care vand hartkeul
Recommended Posts